TML by Tomorrowland onthult de gloednieuwe Dream of Tomorrow collectie

TML by Tomorrowland onthult de gloednieuwe Dream of Tomorrow collectie

Geïnspireerd op de magische droomwereld van Tomorrowland

Donderdag 10 juni 2021 - TML by Tomorrowland – het Belgische apparel & accessories label achter Tomorrowland – onthult de gloednieuwe Dream of Tomorrow collectie. De collectie is volledig ontworpen rond positiviteit, hoop voor de toekomst en authentiek vakmanschap – allemaal gemaakt met veel zorg en oog voor detail door het Belgische designteam en ontworpen om de mooie dingen van het leven te vieren. Blikvanger van de collectie is het unieke en prachtig gedetailleerde zonborduursel dat terugkeert op de meest items, geïnspireerd op de magische droomwereld en elementen van Tomorrowland en gemaakt met meer dan 170.000 steken om het ontwerp tot leven te laten komen. Naast het prachtige Dream of Tomorrow ontwerp en zonborduursel onderscheidt de collectie zich ook op een unieke wijze door speciale astrologie-elementen. Klik hier voor een blik achter de schermen van deze exclusieve collectie! 

De collectie omvat verschillende heren- en dameskledingstukken, zorgvuldig samengesteld door het Belgische team. Voor vrouwen zijn er summer-ready jurken en kimono’s met luchtige en zachte stoffen, casual t-shirts, tops en sweaters, een coole denim jacket en enkele mooie accessoires – allemaal ontworpen met het grote, mooie en gekleurde Dream of Tomorrow design en zeer gedetailleerde borduursels. Perfect om een volledige zomerlook te creëren! De premium Dream of Tomorrow Dress is het hoogtepunt van vakmanschap en oog voor detail. De wit-gouden zomerjurk boordevol unieke zon-, maan-, lucht-, wolken- en andere astrologie-elementen heeft een diepe V-hals en een mooi gedetailleerde tailleband voor een comfortabele fit – ideaal om de hele zomer lang nieuwe avonturen mee te beleven. 

Voor mannen wordt het unieke Dream of Tomorrow ontwerp gebruikt op een aantal t-shirts, longsleeves en sweaters. De blikvanger is het casual Astrology hemd met bijpassende short voor de ultieme zomerlook. Dit zomerse, luchtige hemd en short hebben een volledige Dream of Tomorrow print met zon- en astrologie-elementen, gecombineerd met een losse fit en ademende stof – ideaal voor de zomer. 

De collectie biedt ook een heleboel go-to accessoires voor deze zomer, waaronder juwelen in zonthema (halskettingen, armbanden, ringen en oorbellen), strandlakens, scrunchies, telefoonhoesjes, zachte en zijdeachtige sjaaltjes om jezelf te beschermen tegen de wind of de zon, casual petten tegen de brandende zon – eindeloze mogelijkheden voor de komende maanden.

De Dream of Tomorrow collectie varieert in prijs van €45 tot €170 en is nu beschikbaar online via store.tomorrowland.com

Over TML by Tomorrowland
​TML by Tomorrowland ontwerpt hoogwaardige, duurzame kleding met een positieve vibe voor de People of Tomorrow zodat zij het hele jaar door van de magie van Tomorrowland kunnen genieten. Alle TML by Tomorrowland collecties worden exclusief in Europa geproduceerd. Dit niet alleen om de productie lokaal te houden, maar ook om de ecologische voetafdruk te verkleinen en de hoge kwaliteit te verzekeren. Door nauw samen te werken met de fabrikanten in Portugal kan TML by Tomorrowland ervoor zorgen dat de creatieve visie vertaald wordt in draagbare kledij en accessories. 

Over TML by Tomorrowland

TML by Tomorrowland is the Belgian apparel & accessories label behind Tomorrowland, which creates high-quality, accessible, durable and wearable clothing with a positive vibe for the People of Tomorrow so that they can enjoy the magic of Tomorrowland, all year round. All TML by Tomorrowland apparel and accessories are designed in-house, with carefully selected fabrics & shapes and attention to every detail, embodying some of the most iconic elements and creatures of Tomorrowland.

Wearing TML by Tomorrowland means to embody the Tomorrowland soul and being part of the People of Tomorrow; free spirited people with hedonistic and cosmopolitan mindsets, and our heart in the right place. We believe in a sustainable future where nature, equality, love & health play an important role and TML by Tomorrowland designs for the future, committed to reduce its impact on mother nature.

All TML by Tomorrowland apparel and accessories are available online at store.tomorrowland.com.