TML by Tomorrowland onthult de gloednieuwe Unity Collection

TML by Tomorrowland onthult de gloednieuwe Unity Collection

Stijlvolle en elegante looks op en naast de piste

Donderdag 18 november 2021 - TML by Tomorrowland – het Belgische apparel & accessories label achter Tomorrowland – onthult de gloednieuwe Unity Collection. Exclusief voor Tomorrowland Winter 2022, dat in een mum van tijd volledig uitverkocht was, heeft het Belgische team zorgvuldig een unieke en high-performance capsulecollectie samengesteld voor een magische winterfestivalervaring. De Unity Collection is ontworpen met veel oog voor detail, focus op afwerking en hoogwaardige stoffen en omvat verschillende stijlvolle en elegante heren- en dameskledingstukken, waaronder een skipak, ski-jas, skibroek, snowboard, t-shirts, hoodies, knitted sweaters, sweatshirts, teddy jackets en beanies. De ideale collectie om in stijl de pistes op te gaan én er moeiteloos stijlvol uit te zien naast de piste tijdens het feeërieke winterfestival!

Het symbool van Tomorrowland
Op de meeste stukken uit de collectie prijkt een inspirerende en positieve boodschap om te delen met vrienden over de hele wereld, naar aanleiding van de People of Tomorrow die na 2 jaar terug zullen samenkomen tijdens de eerste Tomorrowland-editie van 2022 in Alpe d’Huez (Frankrijk). De premium patch van de iconische Tomorrowland-vlag is het absolute hoogtepunt van de collectie en belichaamt de waarden van vrijheid, respect en passie. De Tomorrowland-vlag is het symbool van Tomorrowland, boordevol mooie herinneringen, emoties en ongelooflijke momenten die mensen hebben beleefd met vrienden terwijl ze het leven vierden door middel van de universele kracht van muziek. Om de Tomorrowland-vlag in de kijker te zetten en deze het design hoogtepunt van de Unity Collection te maken, zet TML by Tomorrowland in op het warme gevoel van liefde, vrede en eenheid doorheen de volledige capsulecollectie en ligt de nadruk op het creëren van nieuwe herinneringen met vrienden en geliefden – de hele winter lang.

Warmte, comfort en performance
Het Unity skipak, de ski-jas en skibroek zijn het hoogtepunt van technische performance, vakmanschap en aandacht voor detail, ontworpen om warmte en comfort te bieden. Naast de technische kenmerken die je mag verwachten van een high-performance outdoor jacket, broek en full-body skipak, zijn deze ook afgewerkt met een aantal prachtige details, waaronder de Tomorrowland-vlag patch en een inspirerend citaat op de linkermouw. De waterdichte zakken zijn voorzien van gekleurde ritstrekkers die matchen met de elementen van de Tomorrowland-vlag. De synthetische Primaloft®-vulling, gemaakt van gerecyleerd materiaal, biedt een hoogwaardig, waterbestendig, synthetisch alternatief voor ganzendons. Beide zijden van het elegante skipak zijn bedrukt met de ‘Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever’-slogan om positieve vibes op de bergen te verspreiden. Met deze technische ski-uitrusting van hoge kwaliteit kan men zich volledig concentreren en ten volle genieten van de winter.

Aandacht trekken op de piste
Om je volledig te kunnen voorbereiden op Tomorrowland Winter en de prachtige omgeving van Alpe d’Huez heeft TML by Tomorrowland ook een limited-edition Unity Snowboard ontworpen – handgemaakt in Oostenrijk met 100% schone energie en superieure technologie, gesteund door Capita Snowboards. Het snowboard is ideaal voor all-mountain fun en side-country freeriding, zodat je alle podia op Tomorrowland Winter gemakkelijk kunt bereiken. Het strakke zwarte design met kleurrijke gradiënt is ook voorzien van het Tomorrowland-vlag embleem. 

De Unity Collection varieert in prijs van €30 tot €620 en is nu beschikbaar online via store.tomorrowland.com

Over TML by Tomorrowland
TML by Tomorrowland ontwerpt hoogwaardige, duurzame kleding met een positieve vibe voor de People of Tomorrow zodat zij het hele jaar door van de magie van Tomorrowland kunnen genieten. Alle TML by Tomorrowland collecties worden exclusief in Europa geproduceerd. Dit niet alleen om de productie lokaal te houden, maar ook om de ecologische voetafdruk te verkleinen en de hoge kwaliteit te verzekeren. Door nauw samen te werken met de fabrikanten in Portugal kan TML by Tomorrowland ervoor zorgen dat de creatieve visie vertaald wordt in draagbare kledij en accessories.

Over TML by Tomorrowland

TML by Tomorrowland is the Belgian apparel & accessories label behind Tomorrowland, which creates high-quality, accessible, durable and wearable clothing with a positive vibe for the People of Tomorrow so that they can enjoy the magic of Tomorrowland, all year round. All TML by Tomorrowland apparel and accessories are designed in-house, with carefully selected fabrics & shapes and attention to every detail, embodying some of the most iconic elements and creatures of Tomorrowland.

Wearing TML by Tomorrowland means to embody the Tomorrowland soul and being part of the People of Tomorrow; free spirited people with hedonistic and cosmopolitan mindsets, and our heart in the right place. We believe in a sustainable future where nature, equality, love & health play an important role and TML by Tomorrowland designs for the future, committed to reduce its impact on mother nature.

All TML by Tomorrowland apparel and accessories are available online at store.tomorrowland.com.