TML by Tomorrowland onthult nieuwe FW19-20 collectie

TML by Tomorrowland onthult nieuwe FW19-20 collectie

Maandag 16 december 2019 - TML by Tomorrowland begint 2020 met een knal en onthult trots zijn gloednieuwe FW19-20 collectie. Klaar om het nieuwe jaar in te duiken en een nieuw hoofdstuk te schrijven in het mysterieuze Book of Wisdom – de warme stijlen van de nieuwe collectie brengen de magie van Tomorrowland Winter echt tot leven. Alle nieuwe stijlen en accessoires waaronder een aantal iconische longsleeves, trendy graphic hoodies en fashionable beanies & goggles zijn geïnspireerd door Tomorrowland Winter en ontworpen voor het avontuur van je leven gevuld met sneeuw, onontdekte geheimen en warme herinneringen hoog in de prachtige omgeving van de Franse bergen. Maak je klaar voor deze magische reis in 2020 met deze iconische apparel items en warme accessoires in felle kleuren en breng al jouw positieve energie naar ’s werelds mooiste bergtoppen. Ontdek de gloednieuwe TML by Tomorrowland FW19-20 collectie nu online.

Icon Bloom Longsleeve (paars) – Grow to blossom - € 50
De Icon Bloom Longsleeve toont het Tomorrowland Icon omringd door prachtige groeiende bloemen op de rug die ons herinneren aan de kracht en schoonheid van de natuur. Het kleine handgeschreven Tomorrowland opschrift op de borst geeft deze zachte sweatshirt een strakke look. 

Mountain Longsleeve (zwart) – Enjoy the view - € 60
De weg naar de top is soms lang en meedogenloos, maar de top bereiken en genieten van het uitzicht is wat ons gelukkig maakt en ultieme vrijheid laat ervaren. De Mountain Longsleeve toont de prachtige omgeving van de Franse Alpen en ’s werelds mooiste toppen waar het uitzicht altijd verbluffend is. Het Tomorrowland opschrift op de linkermouw laat een spoor van positiviteit achter over de mooiste bergen ter wereld.

Rosie Longsleeve (wit/lime) – Sky above, earth below, fire within - € 50
Positieve vibes zijn zoals een vlam van vuur, die diep in je ziel brandt. Het Live Today opschrift op de Rosie Longsleeve zal anderen inspireren en deze positiviteit over de hele wereld verspreiden. De zachte draak van de iconische Rosegarden op de rug waakt over de People of Tomorrow en brengt de magische Rosegarden tot leven. Deze longsleeve T-shirt heeft een losse fit, wat je vrijheid geeft om te bewegen en je helpt om de vonk te tonen die ons allemaal verbindt. Ontketen je innerlijke draak met dit eerbetoon aan één van de meest iconische plekken op Tomorrowland.

Graphic Icon Hoodie (zwart/zandkleur/roze) – Shape your own future - € 75
Betreed een wereld waarin verschillende geometrische vormen allemaal samenwerken om de Graphic Icon Hoodie te creëren. Deze dimensie vormt uiteindelijk het grotere geheel: het prachtige Tomorrowland Icon, omdat we samen zoveel meer kunnen bereiken. Deze cosy trui is ideaal voor koude nachten en de grote kap beschermt je tegen de strenge winter. Samen met de ribben rond de mouwen en de nek heeft deze hoodie de perfecte fit voor ultiem comfort en bewegingsvrijheid.

Winteraccessoires 

Icon Beanie (lichtroze/zwart/aqua/grijs/blauw/paars/lime/felroze) – Protect your dome - € 30
De geribbelde vorm van de Icon Beanie biedt comfort en duurzaamheid, en de omgeslagen rand zorgt altijd voor een perfecte fit om je warm te houden. Het geborduurde Tomorrowland Icon houdt je de hele dag positief, met een warm gevoel van Love, Peace en Unity.

Jackson (zwart) & Chief (geel) Mountain Goggles– Acquire clear vision - € 130
De Tomorrowland Goggles bieden een enorm bolvormig ontwerp met een gepatenteerde sonarlens van Zeiss, waardoor je een breed en uitstekend zicht hebt. Ze bieden ook 100% UV-bescherming en een anti-condenslaag, om ervoor te zorgen dat je ogen volledig beschermd zijn, ongeacht de omstandigheden. De unieke Tomorrowland band is een echte foto van de lichtshow in de Freedom Stage, en de Tomorrowland Icon patch aan beide kanten herinnert je eraan om de schoonheid in iedereen te zien. Je hoeft niks te missen van de magie van Tomorrowland Winter dankzij het Smart Venting-systeem, dat condensatie voorkomt en een helder zicht behoudt, zelfs tijdens zware sneeuwval.

Sjaal (zwart) – Nice and snug - € 70
Een outdoor classic om je nek te beschermen tegen de kou, afgewerkt met gebreid Tomorrowland opschrift. Deze klassieke sjaal zorgt de hele winter lang voor een stijlvolle en warme look. Voor degenen die genieten van verschillende bergactiviteiten, of gewoon om de kou te overwinnen, de Tomorrowland sjaal met warme gebreide stof houdt je lekker knus.

Ontdek de gloednieuwe TML by Tomorrowland FW19-20 collectie nu online.

 

Over TML by Tomorrowland

TML by Tomorrowland is the Belgian apparel & accessories label behind Tomorrowland, which creates high-quality, accessible, durable and wearable clothing with a positive vibe for the People of Tomorrow so that they can enjoy the magic of Tomorrowland, all year round. All TML by Tomorrowland apparel and accessories are designed in-house, with carefully selected fabrics & shapes and attention to every detail, embodying some of the most iconic elements and creatures of Tomorrowland.

Wearing TML by Tomorrowland means to embody the Tomorrowland soul and being part of the People of Tomorrow; free spirited people with hedonistic and cosmopolitan mindsets, and our heart in the right place. We believe in a sustainable future where nature, equality, love & health play an important role and TML by Tomorrowland designs for the future, committed to reduce its impact on mother nature.

All TML by Tomorrowland apparel and accessories are available online at store.tomorrowland.com.