TML by Tomorrowland presenteert zomercollectie 2019

TML by Tomorrowland presenteert zomercollectie 2019

15 jaar Tomorrowland wordt gevierd, speciaal eerbetoon aan The Book of Wisdom

Dinsdag 28 mei 2019 - Binnen zeven weken zullen 400.000 mensen de 15de verjaardag van Tomorrowland vieren in Boom, België, en veranderen de ‘Holy Grounds’ van domein De Schorre in een unieke en magische wereld tijdens de laatste twee weekends van juli. TML by Tomorrowland, het eigen modelabel van het festival, is trots om deel 1 van de gloednieuwe zomercollectie 2019 voor te stellen, boordevol inspiratie voor festivalgangers deze zomer, en in het bijzonder voor deze speciale verjaardagseditie van Tomorrowland. De collectie omvat een reeks t-shirts, tops, hoodies, petten en longsleeves – nu reeds online beschikbaar.

Elk jaar komen in het kleine stadje Boom in België meer dan 200 nationaliteiten samen, wat Tomorrowland het meest internationale festival ter wereld maakt. TML by Tomorrowland, het eigen modelabel van Tomorrowland, presenteert nu trots deel 1 van de zomercollectie 2019. Het Belgische team vond hun inspiratie voor de collectie in de meest iconische elementen van 15 jaar Tomorrowland, een eerbetoon aan The Book of Wisdom, één van de populairste Tomorrowland-thema's aller tijden, dat deze zomer speciaal terugkeert voor de 15de verjaardagseditie. Met oog voor kwaliteit en detail heeft het Belgische team een frisse en speelse collectie gecreëerd met een gedurfde, energieke look.

Rosegarden – Unleash your inner dragon
Geïnspireerd door één van de meest iconische wezens van Tomorrowland, is er een reeks van opvallende en floral dragon geïnspireerde t-shirts die de magische Rosegarden tot leven brengen, evenals een longsleeve die echt een statement maakt. Het artwork op beide mouwen toont de minzame draak van de iconische Rosegarden in 3 kleuren, uitkijkend over de People of Tomorrow. De 'Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever' tekst op de linkerborst herinnert je eraan om de schoonheid in iedereen te zien en positieve vibes over de hele wereld uit te dragen.

Dit deel van de collectie is kleurrijk, fris, speels en is een ode aan het magische Rosegarden-podium van Tomorrowland met zijn gigantische bewegende draak - één van de meest iconische plekken op Tomorrowland en vaak het mooiste festivalpodium ter wereld genoemd. Het mythische wezen dat uit het water oprijst, beweegt zijn hoofd tijdens performances, flitst met zijn ogen en spuwt rook en rozengeur over de festivalgangers. De Rosegarden werd voor het eerst geïntroduceerd in 2016 en spreekt sindsdien wereldwijd tot de verbeelding met zijn unieke en spectaculaire energie – dé perfecte inspiratiebron voor de ontwerpers.

Amare – Spread your wings
Geïnspireerd door Amare, is er ook een reeks t-shirts en longsleeves die spirit, kracht en het streven naar ultieme vrijheid tonen. De grote backprint van Amare geeft je een look van wanderlust, terwijl de kleine rubberen print met Tomorrowland-letters op de voorkant je doet verheugen op momenten van echt geluk.

Dit deel van de collectie is een ode aan Amare, een speciaal vliegtuig gecreëerd door Tomorrowland en Brussels Airlines in 2017, met als missie de People of Tomorrow te verenigen en mensen vanuit de hele wereld met elkaar te verbinden. Amare is niet enkel een vliegtuig; het brengt mensen van over de hele wereld het hele jaar door dichter bij elkaar en symboliseert enkele van de kernwaarden van Tomorrowland: liefde, vriendschap en eenheid.

Iconic – When classics become icons
De nieuwe TML by Tomorrowland zomercollectie zou natuurlijk niet compleet zijn zonder het mooie Tomorrowland Icon dat verwerkt is in een reeks t-shirts en hoodies met unieke details zoals borduursels, tie-dye stoffen, satijnen prints, gewoven labels, etc. Alle stoffen en details werden zorgvuldig door het team geselecteerd om te voldoen aan het hoge kwaliteitsniveau dat je ook op Tomorrowland vindt.

De Sketch Tee toont de creatie van het Tomorrowland Icon in zijn puurste vorm. Het toont hoe het icoon is opgebouwd, met alle waarden eraan verbonden. De vlinder heeft een positieve associatie en symboliseert vrijheid en de schoonheid van de natuur. De kroon herinnert ons eraan dat we één wereld zijn waarin we allemaal gelijk zijn. Het oog inspireert ons om voor elkaar te zorgen en de schoonheid van het leven te zien, ook al is ons zicht soms vervaagd door de problemen waarmee we elke dag worden geconfronteerd.

De Felicity Tee is geïnspireerd op de kleurrijke vlinder, vaak te zien op het Tomorrowland-logo, en geeft je een gewaagde, maar vrouwelijke look met de pink tie-dye-look. 

De Mariposa Tee heeft een uniek en nooit eerder gezien artwork vanwege het zeer gedetailleerde borduurwerk met een digitale afdruk bovenop. Op het Tomorrowland Icon artwork waakt de libel over de vlinders.

Geïnspireerd door de prachtige bloemen die elk jaar bloeien, laat de Begonia Hoodie ons de schoonheid en de fragiele dingen in het leven zien. Het heeft een strakke look en mooi, gedetailleerd bloemenborduurwerk op de mouwen voor een vrouwelijke touch. De Love Today-letters op de voorkant herinneren ons eraan de schoonheid van de natuur te koesteren.

Ontdek deel 1 van de gloednieuwe TML by Tomorrowland zomercollectie 2019 op store.tomorrowland.com. De rest van de collectie zal worden geïntroduceerd in de aanloop naar het festival.

 

Over TML by Tomorrowland

TML by Tomorrowland is the Belgian apparel & accessories label behind Tomorrowland, which creates high-quality, accessible, durable and wearable clothing with a positive vibe for the People of Tomorrow so that they can enjoy the magic of Tomorrowland, all year round. All TML by Tomorrowland apparel and accessories are designed in-house, with carefully selected fabrics & shapes and attention to every detail, embodying some of the most iconic elements and creatures of Tomorrowland.

Wearing TML by Tomorrowland means to embody the Tomorrowland soul and being part of the People of Tomorrow; free spirited people with hedonistic and cosmopolitan mindsets, and our heart in the right place. We believe in a sustainable future where nature, equality, love & health play an important role and TML by Tomorrowland designs for the future, committed to reduce its impact on mother nature.

All TML by Tomorrowland apparel and accessories are available online at store.tomorrowland.com.