TML by Tomorrowland zomercollectie 2019 - 15 jaar Tomorrowland wordt gevierd

TML by Tomorrowland zomercollectie 2019 - 15 jaar Tomorrowland wordt gevierd

Alle SS19 items nu beschikbaar, geïnspireerd op de meest iconische elementen van 15 jaar Tomorrowland

Maandag 1 juli 2019 - Binnen een week zullen 400.000 mensen de 15de verjaardag van Tomorrowland vieren in Boom, België, en veranderen de ‘Holy Grounds’ van domein De Schorre opnieuw in een unieke en magische wereld. TML by Tomorrowland, het eigen modelabel van het festival, is trots om de volledige zomercollectie 2019 voor te stellen, geïnspireerd op de meest iconische elementen van 15 jaar Tomorrowland. Ontdek nu het brede aanbod aan iconische apparel en accessoires, alle SS19 items zijn nu online beschikbaar. Bereid je voor op een magische zomer en onderscheid je van de massa in dit magische nieuwe verhaal!

Elk jaar komen in het kleine stadje Boom in België meer dan 200 nationaliteiten samen, wat Tomorrowland het meest internationale festival ter wereld maakt. TML by Tomorrowland, het eigen modelabel van Tomorrowland, presenteert nu trots de zomercollectie 2019. Het Belgische team vond hun inspiratie voor de collectie in de meest iconische elementen van 15 jaar Tomorrowland, een eerbetoon aan The Book of Wisdom, één van de populairste Tomorrowland-thema's aller tijden, dat deze zomer speciaal terugkeert voor de 15de verjaardagseditie. Met oog voor kwaliteit en detail heeft het Belgische team een frisse en speelse collectie gecreëerd met een gedurfde, energieke look.

The Flourish Collection – Let Your Personality Bloom 
Omring jezelf met prachtige bloeiende bloemen. Ontdek de nieuwe Flourish collectie en laat je persoonlijkheid openbloeien. Een selectie van luchtige outfits ontworpen voor de zomer en met bewegingsvrijheid en comfort in het achterhoofd. Unieke bloempatronen met iconische Tomorrowland-elementen, samengebracht op een comfortabele, lichte stof.

 • Flourish Dress (€ 100): de Flourish Dress neemt playsuits naar een hoger niveau en heeft een unieke, door Tomorrowland geïnspireerde, all-over bloemenprint, waardoor je je elegant, maar ook speels voelt. Dit lichte playsuit wordt gecombineerd met een rok om er tegelijkertijd sexy, verfijnd en leuk uit te zien.
 • Flourish Top (€ 30): de mooie Flourish Top neemt je mee op een trendy dagje uit dankzij de stijlvolle all-over bloemenprint. Of je nu aan het shoppen bent met vrienden, geniet van een fancy etentje of aan het wandelen bent op het festival, je zal er altijd prachtig uitzien in deze top! 
 • Flourish Skirt & Pants (€ 65 and € 90): ga op pad voor een spannend weekend in de Flourish Skirt of Pants! De all-over print met florale elementen op een zwarte fancy achtergrond zal zeker de aandacht trekken. Wie houdt er nu niet van mooie bloemen die ‘s nachts bloeien? 

Iconic – When classics become legends
De TML by Tomorrowland zomercollectie zou natuurlijk niet compleet zijn zonder het mooie Tomorrowland Icon dat verwerkt is in een reeks t-shirts en hoodies met unieke details zoals borduursels, tie-dye stoffen, satijnen prints, gewoven labels, etc. Alle stoffen en details werden zorgvuldig door het team geselecteerd om te voldoen aan het hoge kwaliteitsniveau dat je ook altijd op Tomorrowland vindt.

 • Sketch Tee (White) (€ 35) – The Symbol of Tomorrowland De Sketch Tee toont de creatie van het Tomorrowland Icon in zijn puurste vorm. Het toont hoe het icoon is opgebouwd, met alle waarden eraan verbonden. De vlinder heeft een positieve associatie en symboliseert vrijheid en de schoonheid van de natuur. De kroon herinnert ons eraan dat we één wereld zijn waarin we allemaal gelijk zijn. Het oog inspireert ons om voor elkaar te zorgen en de schoonheid van het leven te zien, ook al is ons zicht soms vervaagd door de problemen waarmee we elke dag worden geconfronteerd.
 • Signature Tee (Grey/White) (€ 35) – Spread Positivity  De Signature Tee heeft een strakke look en de Love Today letters die op een handtekening lijken, herinneren ons eraan om de schoonheid van de natuur te koesteren.
 • Wisdom Tee (Black) (€ 35) & Mesmeric Tee (White) (€ 40) – Heirloom of Tomorrowland Geïnspireerd door ‘The Book of Wisdom’ tonen de Wisdom Tee en de Mesmeric Tee het erfgoed van Tomorrowland en herinneren ze ons eraan de natuur te respecteren. De Love Tomorrow letters op de achterkant hebben een prachtig ‘Book of Wisdom’ ontwerp.
 • Peppy Sweatshirt (Pink) (€ 70) – Pink Favors the BoldRoze hoeft niet altijd meisjesachtig te zijn. Het Peppy Sweatshirt bewijst dat roze ook gedurfd kan zijn. De oversized sweater is perfect voor koudere zomeravonden.
 • Nightfall Tee (Grey/Black) (€ 40) – Written in HistoryDe Nightfall Tee toont het grote Tomorrowland Icon dat op het eerste gezicht een vleugje mysterie onthult. Onthul nooit je ware magie ...
 • Fusion Tee (€ 40) – Choose a Different DimensionDe Fusion Tee toont het grote Tomorrowland Icon met regenboogkleurige lijnen errond om kleur toe te voegen aan je leven. Het symboliseert dat we niet altijd binnen de lijntjes moeten kleuren.
 • Icon Bloom Tee (Black) (€ 50) – Grow to Blossom De Icon Bloom Tee toont het Tomorrowland Icon omringd door groeiende bloemen. Het heeft een prachtig borduursel op de voorkant dat ons herinnert aan de kracht en schoonheid van de natuur. 
 • Amare Back Tee (Pink) (€ 40) – Spread Your Wings Geïnspireerd door Amare, met als missie de People of Tomorrow te verenigen en mensen vanuit de hele wereld met elkaar te verbinden, toont de Amare Back Tee spirit, kracht en het nastreven van ultieme vrijheid. De gewaagde kleur en grote backprint geven je een look van wanderlust, terwijl de kleine rubberen print met Tomorrowland-letters op de voorkant je doet verheugen op momenten van echt geluk.

Rosegarden – Unleash your inner dragon
Dit deel van de collectie is kleurrijk, fris, speels en is een ode aan het magische Rosegarden-podium van Tomorrowland met zijn gigantische bewegende draak - één van de meest iconische plekken op Tomorrowland en vaak het mooiste festivalpodium ter wereld genoemd. Het mythische wezen dat uit het water oprijst, beweegt zijn hoofd tijdens performances, flitst met zijn ogen en spuwt rook en rozengeur over de festivalgangers. De Rosegarden werd voor het eerst geïntroduceerd in 2016 en spreekt sindsdien wereldwijd tot de verbeelding met zijn unieke en spectaculaire energie – dé perfecte inspiratiebron voor de ontwerpers.

 • Rosie Back Tee (White) (€ 40)
 • Prime Shirt (€ 70)
 • Rosegarden Hoodie (€ 120)

Caps

 • Watercolor Cap (Purple) (€ 35) – Live Your Life in Color 
  Het zijn de imperfecties in het leven die iets moois maken. De all-over tie dye print op de Watercolor Cap maakt het perfect imperfect, en het rubberen Tomorrowland Icon zet deze positieve mindset kracht bij.
 • Fader Cap (Gold) (€ 35) – Arise from The Crowd
  Het geborduurde Tomorrowland Icon op de Fader Cap komt tevoorschijn uit het gekleurde vizier en de gradiëntstof zal je doen opvallen in de massa, speciaal in goud!
 • Flourish Cap (€ 35) – Let Your Personality Bloom 
  De Flourish Cap is voorzien van het geborduurde Tomorrowland Icon dat geluk uitstraalt en de all-over bloemenprint geeft de pet een leuke look, met een girly touch. Het herinnert ons aan de kracht en schoonheid van de natuur.
 • Gradient Cap (€ 35) – Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever 
  Een magische wereld vol gekte, vrede en harmonie, liefde en positieve energie. Met één hart en ziel, where we live today, love tomorrow and unite forever ... Dit zijn de waarden van de People of Tomorrow die belichaamd worden door de Gradient Cap. 

Ontdek de TML by Tomorrowland zomercollectie 2019 op store.tomorrowland.com

 

 

Over TML by Tomorrowland

TML by Tomorrowland is the Belgian apparel & accessories label behind Tomorrowland, which creates high-quality, accessible, durable and wearable clothing with a positive vibe for the People of Tomorrow so that they can enjoy the magic of Tomorrowland, all year round. All TML by Tomorrowland apparel and accessories are designed in-house, with carefully selected fabrics & shapes and attention to every detail, embodying some of the most iconic elements and creatures of Tomorrowland.

Wearing TML by Tomorrowland means to embody the Tomorrowland soul and being part of the People of Tomorrow; free spirited people with hedonistic and cosmopolitan mindsets, and our heart in the right place. We believe in a sustainable future where nature, equality, love & health play an important role and TML by Tomorrowland designs for the future, committed to reduce its impact on mother nature.

All TML by Tomorrowland apparel and accessories are available online at store.tomorrowland.com.